Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Алфа Ромео 149 (Milano)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хубава е колата стига сте плюли

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
      Хубава е колата стига сте плюли
      не злорадствай
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

МиТо предизвика същите реакции при появата на първите снимки, но лично според мен на живо има доста по-различен ефект.
        Нека се появи пък ще видим дали е за плюнки положението.
        Но като цяло тенденцията да слагат наред предница в стил "8С" е неприятна, на малка муцуна не хваща така добре тая предница.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
          Аз знам на кого му е най-тъжно като гледа тази кола човека се казва Валтер Мария да Силва
          Защо? Какво общо има той с Алфа?
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
            Защо? Какво общо има той с Алфа?
            http://wikicars.org/en/Walter_da%27Silva
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              не злорадствай
              Изобщо не злорадствам , мен този дизайн примерно ми харесва.
              Освен това Алфа винаги е печелила клиентите си с "различен" от дугите производители дизайн .
              ( И мен с това ме спечели на времето ама свърши вече тая да си избирам коли по ламарините )
              Дизайна на Митко и на 149 си е точно такъв , различен и предизвикателен.

Comment

какво се учудвате- Браво с муцуна в стил "мешавица между 8С и 147"
                няма да си заслужава обявената по каталозите цена според мене
                ама все пак е много трудно днес да бъдеш оригинален откъм дизайн (независимо за коя сфера на промишлеността става дума) без да те обяват в плагиатство и липса на идеи

дано поне техниката и двигателите са читави и да можем да караме 7-8 годишни КОЛИ от модела, а не барутници

Comment

Колеги допитах се до няколко приятелки и им хареса, особено едната много се изкефи Та явно се цели към жените .... Не е лоша колата и бих приел предницата , нима не харесваме коли със странни предници като 166 например . А и като излезе 147 също имаше доста критики ....

На мен лично фаровете малко ми приличат ала Ферари даже
                  Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 20:47.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                    Колеги допитах се до няколко приятелки и им хареса, особено едната много се изкефи Та явно се цели към жените .... Не е лоша колата и бих приел предницата , нима не харесваме коли със странни предници като 166 например . А и като излезе 147 също имаше доста критики ....
                    Ами аз в другата тема за 149 кат го говорех това , че е за жени вие не ми повярвахте ама сега друга песен пеете .
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

На пръв поглед, от тези педе_ашки снимки, и на мен не ми хареса колата. Но както казах и в предишната тема, след една година никой няма да се сеща колко грозна му се е струвала в началото. Като започнат да щъкат първите коли в БГ и се разгледа отблизо, ще видите как бързо, бързо ще се свикне с нея.
                      А и ако бяхте видели официални снимки-или още по-добре-на живо във Франкфурт друго щеше да се говори
                      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                        Аа хахаха, много гадно впечатление ми направи, че тия сеати много приличат на алфите и се нервех. А то ето защо било...
                        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Лично за мен, единственото грозно нещо в тази кола е вътрешното оформление на централната конзола
                          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                            Лично за мен, единственото грозно нещо в тази кола е вътрешното оформление на централната конзола
                            Как пък видя как е оформена централната конзола от вътрешната си част - не ми стана ясно

Сега сериозно. На мен ми харесва таблото, или поне това, което се вижда от снимките. Инструментите изглеждат групирани, имат малко ретро стил, като цяло изглежда доста изчистено (за лош пример давам таблото на новата Астра където сякаш има 2853 копчета ), и най-малкото - поне не е същото като на новите Делта и Браво.
                            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Сега гледах един клип с Алфа 8С пуснат от колегата code В една друга тема. Там алфата пак е с елипсовидни фарове ама не ми се стори грозна...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Отпред наистина не предизвиква възхищение /като 159/брера/, но отзад и като странична линия е хубава колата. Освен това интериора ми изглежда доста оригинален /за разлика от почти всички останали коли/, както в 156 например, който все още е оригинален и се взаимстват елементи от него от другите производители.
                                Така че нека я видим на живо. Дано да има излъчването на Митото. На картинка е кофти, но на живо е готина.
                                FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                                LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                                ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                                LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Working...
                                X